© Corner 45 Filmworks - All rights reserved 2021.
Home Contact Laatste projecten
“Geschiedenis begrijpen en vastleggen is een serieuze zaak”   Wij bieden audio-visuele soluties voor museums en educatieve platformen, via de productie van kortfilms, documentaires en visueel archiveren voor de volgende generaties. Productiemanager J. Peeters biedt u via zijn historische kennis een betaalbaar platform voor educatieve en padagogische doeleinden, in het opslaan van getuigenissen en reportering van herdenkingen.
Scene van “ The Other War “
“ Bewustzijn creëren, om de gruwel van het verleden niet te herhalen “ Professioneel vastleggen van deze vitale getuigenissen is primair voor onze toekomst. Diegenen die de rechtstreekse overlevering van de feiten uit vorige oorlogsconflicten kunnen vertellen, ontvallen ons dagelijks. We bieden flexibele oplossingen voor verschilende eindproducties in het vastleggen van hun verhaal. 
Regina Sluszny, getuigenis over de Holocaust en overleven
Non-fictie documentaires en kortfilms
Welkom bij Corner 45 Filmworks
Recentste producties
Historische filmproducties Non-fictie documentaires
 “ ALL FURY !!! “  - productie Een korte prent met de originele M4 Sherman tank, gebruikt in de film “ Fury”. Gedraaid in de bossen van Manhay, ter ere van de herdenking van het Ardennenoffensief. U kan hier een aantal beelden bekijken van de productie !
Home